Anketa
Se ukvarjate z navtiko ? :

PostHeaderIcon O podjetju

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1984 ko smo se ukvarjali s servisom in proizvodnjo plovil. Leta 1994 smo odprli trgovino na drobno z navtično opremo. Prvotna lokacija je bila na Strossmayerjevi ulici v Mariboru. Približno dve leti je bilo potrebno, da smo se uveljavili na tržišču kot strokovno sposobno, finančno zanesljivo in stabilno podjetje.

Leta 2004 je bilo že potrebno zaradi prostorske stiske, kot posledice vedno večjega zanimanja za navtični šport, trgovino preseliti na sedanjo lokacijo na Kopitarjevi ulici 8 v Mariboru.

Smo trgovsko podjetje na drobno, ki ima obliko specializirane prodajalne, saj se ukvarjamo z nabavo in prodajo raznovrstnih artiklov s področja navtike. Sem spadajo plovila vseh vrst, ladijski motorji, jadra, jambori, drobna oprema za plovila, oprema za vodne športe, oblačila in obutev za jadralce ter storitve, kot so registracija plovil, strokovno svetovanje ali organizacija šole jadranja ter izdaja navtične literature.

Trgovina Navtika Cizej  

 
Trudimo se sproti spremljati in iskati vse novosti na določenem področju in z njimi seznanjati porabnike ter jih zainteresirati za nakup. Zavedamo se, da predstavlja kakovost storitve eno najpogostejših lastnosti, na podlagi katere lahko uspešno gradimo svojo konkurenčno prednost. Kakovost storitev pomeni opraviti storitev tako, da bo s svojimi značilnostmi ustrezno zadovoljila potrebe strank. Kupce pa skušamo zadovoljiti tudi s strokovnim svetovanjem, saj se zavedamo, da sama prodaja izdelkov, že dolgo, ne zadošča več.

 

Podjetje ni veliko, saj zaposluje redno le dve osebi, vendar se zaradi sezonskega nihanja povpraševanja potrebe po zaposlenih v obdobju poletnih mesecev povečajo.